top of page

Sākam īstenot jaunu projektu

Pienākusi lieliskas ziņa no Rīgas Apkaimju iedzīvotāju centra, ka Latvijas Diabēta federācijas projekts "Biedrības “Latvijas Diabēta federācija” kapacitātes stiprināšana" ir atzīts par atbilstošu Projektu konkursa „Sociālā atbalsta nevalstisko organizāciju darbības nodrošināšana un kapacitātes stiprināšana”. Projekta īstenošanai tiek piešķirts līdzfinansējums.


diabets.lv

Projekta mērķis ir organizācijas darbības nodrošināšana un kapacitātes paaugstināšana, īstenojot klātienes (pieredzes apmaiņas) un virtuālas tīklošanas aktivitātes, lai dibinātu jaunas sadarbības attiecības un pazīšanās, dalītos pieredzē un iegūtu jaunu pieredzi.


Projekta laikā katru nedēļu sabiedrības izglītojoša informācija vai informācija par projekta gaitu regulāri tiks ievietota federācijas sociālos tīklos kā Draugiem.lv. un Facebook.com . Arī tīmekļa vietnē www.diabets.lv) varēs uzzināt par projekta gaitu un paredzamām aktivitātēm.


Jau jūnijā paredzēts pieredzes apmaiņas brauciens uz kādu novada diabēta biedrību. Tā būs lieliska iespēja apmainīties pieredzē, uzzināt kā darbojas un risina biedru aktuālus jautājumus diabēta biedrība novadā, iegūt jaunus draugus.


Sekojiet līdzi jaunumiem federācijas profilos Draugiem.lv. un Facebook.com ! Uzzini pirmais par gaidāmām aktivitātēm un piedalies!

bottom of page