top of page

AICINĀM PIEDALĪTIES SEMINĀRĀ RĒZEKNĒ


Aicinām piedalīties seminārā Rēzeknē, kas tiek īstenots projekta  “Kopā radīt iespējas” , Nr. 2020.LV/NVOF/MIC/025 ietvaros ar Latvijas valsts budžeta finansētās programmas „NVO fonds” finansējumu no Kultūras ministrijas piešķirtiem līdzekļiem Sabiedrības integrācijas fonda vadībā. Semināru organizē Latvijas Diabēta federācija sadarbībā ar Rēzeknes diabēta biedrību un aicināti piedalīties diabēta biedrības un citu biedrību biedri, kā arī jebkurš interesents.

Seminārs “Kā neļaut diabētam sevi kontrolēt” notiks 24. jūlijā plkst. 11 RĒZEKNES Sociālā dienesta zālē, Zemnieku ielā 16A.

Semināra programmā paredzētas lekcijas un diskusijas par aktuālām tēmām. Kā neļaut diabētam sevi kontrolēt stāstīs endokrinoloģe Renāte Helda, bet uztura speciāliste Viktorija Zakarkēviča iepazīstinās kā ar uzturu mazināt glikozes svārstības.  Savukārt Marija Dubicka, NVO pārstāve,  dalībniekiem skaidros kā aizstāvēt savas intereses pašvaldībā un valstī ar biedrību palīdzību.

Semināra nobeigumā varēsiet uzzināt par jauno tehnoloģiju iespējām diabēta paškontrolē, izmantojot glikometra dotās papildus iespējas. 

Būs iespējams saņemt atbildes uz jautājumiem, izteikt komentārus,  piedalīties  diskusijās, iepazīties, apmainīties pieredzē, saņemt jaunus informatīvus materiālus, žurnālu “Saule” un iestāties Rēzeknes diabēta biedrībā. Noslēgumā dalībniekus gaidīs kafija un uzkodas.

Uz tikšanos seminārā!



bottom of page